Gratis Verzending in EU Ma-Vr voor 23:59 besteld, morgen in huis Ma-Vr voor 9:30 besteld, vanavond in huis (sameday € 5,95) 5210 klantenbeoordelingen (9.4)
SLUITEN
Toon 828 resultaten
Persoonlijk advies? Vraag vrijblijvend advies aan en ontvang een snel en persoonlijk advies
Advies aanvragen
Offerte op maat? Heb je specifieke wensen? Vraag vrijblijvende offerte aan en ontvang snel een persoonlijk voorstel op maat
Offerte aanvragen
Wij zijn wij? Video Meubelpootjes.nl
Bekijk onze video

Meubelpoten, tafelpoten en bevestigingsmateriaal in Echt

Ben je op zoek in Echt naar meubelpoten omdat je een hogere of juist lagere zithoogte nodig hebt? Of heb je misschien gewoon een andere uitstraling of stijl in gedachten? Wij weten hoe belangrijk het is om een fijn thuis te hebben, geheel in je eigen stijl en smaak. We hebben daarom een ruime keuze voor je samengesteld met de laatste trends op meubelgebied. Je kunt de bestaande meubelpoten gemakkelijk zelf vervangen. Bestel je poten nu en laat ze door ons bij je thuis of op je werk in Echt bezorgen.
SLUITEN
Sorteer op:
Filteren Sorteren

Meer informatie over Echt

Echt is een dorp in de provincie Limburg, in de streek Midden-Limburg, gemeente Echt-Susteren. Het was een zelfstandige gemeente t/m 2002. De voormalige gemeenten Echt en Susteren grensden sinds de herindelingen van 1982 zowel aan België als aan Duitsland (en dus ook de gemeente Echt-Susteren sinds haar oprichting in 2003). De gemeente Echt grensde sindsdien naast Duitsland ook aan België omdat zij er een stukje van de voormalige gemeente Ohé en Laak bij kreeg, en de gemeente Susteren via de voormalige gemeente Roosteren. Z hiervan grenst ook de gemeente Sittard-Geleen sinds haar oprichting in 2001 aan België en Duitsland. Vanouds was dit alleen bij de gemeenten Vaals en Wittem het geval. In 1840 heeft de gemeente Echt 669 gebouwen met 3.588 inwoners, verdeeld in het gelijknamige dorp 270/1.476 (= gebouwen/inwoners) en de buurtschappen Berkelaar 48/276, Sint Joost 49/226, Hingen 40/204, Pey 87/434, Schilberg 11/63, Slek 50/234, Gebroek 30/150, Aasterberg 5/95, Ophoven 17/41, Putsbroek 17/130, Annendael 3/29, Diergaarde 5/40, Echterbosch 27/144 en Spaanshuisken 10/46. Hedendaags heeft het dorp ca. 6.000 gebouwen met ruim 14.500 inwoners, dit is inclusief de aantallen voor de dorpen Pey en Slek en de onder Pey vallende (delen van) buurtschappen.

In Echt op zoek naar nieuwe tafel en/of meubelpoten voor onder jouw meubels?

Dan bent je bij ons aan het juiste adres, al jaren zijn wij dé klantgerichte vakspeciaalzaak van Nederland en België voor meubelpoten en tafelpoten. Wij hebben het grootste online aanbod speciaal voor jou samengesteld zodat je altijd een passende poot kunt vinden binnen onze webshop. Dankzij onze persoonlijke benadering ben je altijd verzekerd van het beste advies en een passende service. Dat maakt ons uniek. Bestel nu online en laat ons jouw overtuigen! Al meer dan 100.000 klanten ging je voor in Nederland en Echt.

Andere uitstraling voor je meubels nodig?

Past jouw meubelstuk niet meer helemaal in je interieur of ben je toe aan iets anders, kies dan voor andere meubelpoten en geef jouw bank, kast of ander meubelstuk een tweede leveren. Wij hebben voor verschillende stijlen een passende oplossing. Wil je een moderne, strakke of juist een klassiek, vierkant of rond model dan hebben we voor iedereen een passend model waarmee je een mooie uitstraling geeft aan jouw interieur. De een wilt houten poten voor een scandinavisch of landelijk interieur en andere weer een strakke stalen poten voor een strak en modern interieur, al deze stijlen komen bij ons aan bod. Liever een minimalistisch en industrieeël interieur dan hebben wij daar mooie zwarte hairpin poten voor.

Overige woonplaatsen in Nederland waar wij leveren

Nunspeet Stroe Nederhemert Ommeren Loosdrecht Ee Woubrugge Kwintsheul Berltsum Eemnes Oldenzaal Wier Wachtum Bitgummole Veeningen Nieuwvliet Stavoren Sint Maartensbrug Zundert Eemdijk Jislum Schalsum Boxtel Hijum Ottoland Rijpwetering Sprundel Waspik Boven-Leeuwen Waverveen Ubbena Nagele Nutter Baard Vierlingsbeek Rekken Riethoven Glimmen Persingen Esch Wildervank De Waal Driebruggen Odoornerveen Banholt Hooge Zwaluwe Aalten Boornbergum Ypecolsga Goirle St. Willebrord Oosthuizen