Gratis Verzending in EU Ma-Vr voor 23:59 besteld, morgen in huis Ma-Vr voor 9:30 besteld, vanavond in huis (sameday € 5,95) 5210 klantenbeoordelingen (9.4)
SLUITEN
Toon 828 resultaten
Persoonlijk advies? Vraag vrijblijvend advies aan en ontvang een snel en persoonlijk advies
Advies aanvragen
Offerte op maat? Heb je specifieke wensen? Vraag vrijblijvende offerte aan en ontvang snel een persoonlijk voorstel op maat
Offerte aanvragen
Wij zijn wij? Video Meubelpootjes.nl
Bekijk onze video

Meubelpoten, tafelpoten en bevestigingsmateriaal in Langelille

Ben je op zoek in Langelille naar meubelpoten omdat je een hogere of juist lagere zithoogte nodig hebt? Of heb je misschien gewoon een andere uitstraling of stijl in gedachten? Wij weten hoe belangrijk het is om een fijn thuis te hebben, geheel in je eigen stijl en smaak. We hebben daarom een ruime keuze voor je samengesteld met de laatste trends op meubelgebied. Je kunt de bestaande meubelpoten gemakkelijk zelf vervangen. Bestel je poten nu en laat ze door ons bij je thuis of op je werk in Langelille bezorgen.
SLUITEN
Sorteer op:
Filteren Sorteren

Meer informatie over Langelille

Langelille is een dorp in de provincie Fryslân, in de streek Stellingwerven, gemeente Weststellingwerf, en daarbinnen gelegen in het streekje de Westhoek. Langelille ligt O van Lemmer, ZO van Echten en Echtenerbrug, ZW van Munnekeburen, NW van Scherpzenzeel. Het dorpsgebied omvat een langgerekte verticale streek van ca. 650 hectare, tussen de Tsjonger en Langelilleweg in het W en de weg en waterloop Gracht in het O. Spaarzame bebouwing bevindt zIch aan de W buitenrand langs de ca. 5 km lange Langelilleweg, die in het N over gaat in de Lemsterweg, met daarnaast een kern(tje) in het midden, rond de Kerkeweg waar deze uitkomt op de Langelilleweg en die daar vanuit richting O naar Scherpenzeel en Munnekeburen loopt. Volgens de Volkstelling van 1840 (2) had Langelille in dat jaar 33 gebouwen met 170 inwoners, althans het deel van de buurtschap dat onder het dorp Munnekeburen viel. Het deel dat onder Scherpenzeel viel (welk dorp in dat jaar 17 gebouwen met 92 inwoners omvatte), wordt wel als zodanig vermeld maar daar worden (als enige ´kern´ in de gemeente Weststellingwerf) geen aantallen bij gespecificeerd. Dat zou dan betekenen dat hetzij dat deel in dat jaar geen inwoners had, hetzij dat dat deel bij de telling van Scherpenzeel zat inbegrepen. Hedendaags heeft het dorp ca. 120 gebouwen met ca. 270 inwoners.

In Langelille op zoek naar nieuwe tafel en/of meubelpoten voor onder jouw meubels?

Dan bent je bij ons aan het juiste adres, al jaren zijn wij dé klantgerichte vakspeciaalzaak van Nederland en België voor meubelpoten en tafelpoten. Wij hebben het grootste online aanbod speciaal voor jou samengesteld zodat je altijd een passende poot kunt vinden binnen onze webshop. Dankzij onze persoonlijke benadering ben je altijd verzekerd van het beste advies en een passende service. Dat maakt ons uniek. Bestel nu online en laat ons jouw overtuigen! Al meer dan 100.000 klanten ging je voor in Nederland en Langelille.

Andere uitstraling voor je meubels nodig?

Past jouw meubelstuk niet meer helemaal in je interieur of ben je toe aan iets anders, kies dan voor andere meubelpoten en geef jouw bank, kast of ander meubelstuk een tweede leveren. Wij hebben voor verschillende stijlen een passende oplossing. Wil je een moderne, strakke of juist een klassiek, vierkant of rond model dan hebben we voor iedereen een passend model waarmee je een mooie uitstraling geeft aan jouw interieur. De een wilt houten poten voor een scandinavisch of landelijk interieur en andere weer een strakke stalen poten voor een strak en modern interieur, al deze stijlen komen bij ons aan bod. Liever een minimalistisch en industrieeël interieur dan hebben wij daar mooie zwarte hairpin poten voor.

Overige woonplaatsen in Nederland waar wij leveren

Delft Maurik Gassel Genemuiden Zegveld Echt Meterik Lutjewinkel Kapellebrug Amsterdam Velden Tolkamer Zurich Wijchen Riethoven Stroobos Goutum Bentelo Voorhout Hommerts Beekbergen Gieten Termunterzijl Sint Maarten Geeuwenbrug Brummen Hoogerheide Waverveen Tjerkgaast Saasveld Montfort Oude Pekela Walsoorden Spui Nijehaske Noardburgum Nes Doorn Duiven Langbroek Neerijnen Hiaure Mariaparochie Hoogezand Brunssum Luinjeberd Bergharen Drouwenerveen Sijbekarspel Belfeld Reitsum