Gratis Verzending in EU Ma-Vr voor 23:59 besteld, morgen in huis Ma-Vr voor 9:30 besteld, vanavond in huis (sameday € 5,95) 5210 klantenbeoordelingen (9.4)
SLUITEN
Toon 828 resultaten
Persoonlijk advies? Vraag vrijblijvend advies aan en ontvang een snel en persoonlijk advies
Advies aanvragen
Offerte op maat? Heb je specifieke wensen? Vraag vrijblijvende offerte aan en ontvang snel een persoonlijk voorstel op maat
Offerte aanvragen
Wij zijn wij? Video Meubelpootjes.nl
Bekijk onze video

Meubelpoten, tafelpoten en bevestigingsmateriaal in Nieuweroord

Ben je op zoek in Nieuweroord naar meubelpoten omdat je een hogere of juist lagere zithoogte nodig hebt? Of heb je misschien gewoon een andere uitstraling of stijl in gedachten? Wij weten hoe belangrijk het is om een fijn thuis te hebben, geheel in je eigen stijl en smaak. We hebben daarom een ruime keuze voor je samengesteld met de laatste trends op meubelgebied. Je kunt de bestaande meubelpoten gemakkelijk zelf vervangen. Bestel je poten nu en laat ze door ons bij je thuis of op je werk in Nieuweroord bezorgen.
SLUITEN
Sorteer op:
Filteren Sorteren

Meer informatie over Nieuweroord

Nieuweroord is een dorp in de provincie Drenthe, in grotendeels gemeente Hoogeveen, deels gemeente Midden-Drenthe. Vóór de gemeentelijke herindelingen van 1998 viel de dorpskern met bijbehorend buitengebied N van de Verlengde Hoogeveense Vaart onder de gemeente Westerbork. Een klein stuk buitengebied, zijnde de rechthoekige strook Z van deze vaart, tot aan de Coevorderstraatweg, viel altijd al onder de gemeente Hoogeveen. Omdat een postcode maar onder één gemeente mag vallen, zijn daarom in 1978 2 postcodes aan het dorp toegekend: 7911 voor het destijds Hoogeveense deel, 7912 voor het Westerborkse deel. Nieuweroord ligt O van Hoogeveen, O van Noordscheschut, rond de Verlengde Hoogeveense Vaart, en de verticaal N hiervan lopende weg Middenraai. Aan weerszijden van de weg en het kanaal Middenraai liggen genummerde 'wijken' (zijkanalen), 1 t/m 9, waarvan 1 t/m 6 aansluiten op zowel het Noorder Hoofddiep als op de Geeserraai en 7 t/m 9 alleen op het Noorder Hoofddiep. Het dorp Nieuweroord omvat ca. 350 gebouwen met ca. 900 inwoners in de gemeente Hoogeveen, en ca. 40 gebouwen met ca. 110 inwoners in de gemeente Midden-Drenthe. In totaal dus ca. 400 gebouwen met ca. 1.000 inwoners. In 2004 zou het dorp nog slechts ca. 500 inwoners hebben gehad. Kennelijk is er de afgelopen jaren relatief veel nieuwbouw gepleegd.

In Nieuweroord op zoek naar nieuwe tafel en/of meubelpoten voor onder jouw meubels?

Dan bent je bij ons aan het juiste adres, al jaren zijn wij dé klantgerichte vakspeciaalzaak van Nederland en België voor meubelpoten en tafelpoten. Wij hebben het grootste online aanbod speciaal voor jou samengesteld zodat je altijd een passende poot kunt vinden binnen onze webshop. Dankzij onze persoonlijke benadering ben je altijd verzekerd van het beste advies en een passende service. Dat maakt ons uniek. Bestel nu online en laat ons jouw overtuigen! Al meer dan 100.000 klanten ging je voor in Nederland en Nieuweroord.

Andere uitstraling voor je meubels nodig?

Past jouw meubelstuk niet meer helemaal in je interieur of ben je toe aan iets anders, kies dan voor andere meubelpoten en geef jouw bank, kast of ander meubelstuk een tweede leveren. Wij hebben voor verschillende stijlen een passende oplossing. Wil je een moderne, strakke of juist een klassiek, vierkant of rond model dan hebben we voor iedereen een passend model waarmee je een mooie uitstraling geeft aan jouw interieur. De een wilt houten poten voor een scandinavisch of landelijk interieur en andere weer een strakke stalen poten voor een strak en modern interieur, al deze stijlen komen bij ons aan bod. Liever een minimalistisch en industrieeël interieur dan hebben wij daar mooie zwarte hairpin poten voor.

Overige woonplaatsen in Nederland waar wij leveren

Boelenslaan Haskerdijken De Lutte Zennewijnen Bakel Oirschot Werkhoven Montfoort Annen Wergea Uffelte Weesp Wageningen Laag-Soeren Coevorden Klooster Lidlum Lengel Rumpt Eenum Beerze 's-Graveland Markelo Westbroek Nijehaske Epe Streefkerk Groede Vorstenbosch Smilde Vierhouten Idsegahuizum Waarde Bornerbroek Hoogland Avenhorn Westerbork Diepenveen Hieslum Drogteropslagen Lelystad America Moddergat Oostzaan Kruisland Jabeek Guttecoven Geersdijk Bergambacht Easterwierrum Fochteloo Spankeren Zandhuizen Driehuis Ederveen Hoogersmilde Geesbrug Hempens Vredepeel Cuijk Zaandam Riethoven Goes Zuidbroek Glimmen