Gratis Verzending in EU Ma-Vr voor 23:59 besteld, morgen in huis Ma-Vr voor 9:30 besteld, vanavond in huis (sameday € 5,95) 5210 klantenbeoordelingen (9.4)
SLUITEN
Toon 828 resultaten
Persoonlijk advies? Vraag vrijblijvend advies aan en ontvang een snel en persoonlijk advies
Advies aanvragen
Offerte op maat? Heb je specifieke wensen? Vraag vrijblijvende offerte aan en ontvang snel een persoonlijk voorstel op maat
Offerte aanvragen
Wij zijn wij? Video Meubelpootjes.nl
Bekijk onze video

Meubelpoten, tafelpoten en bevestigingsmateriaal in 's-Graveland

Ben je op zoek in 's-Graveland naar meubelpoten omdat je een hogere of juist lagere zithoogte nodig hebt? Of heb je misschien gewoon een andere uitstraling of stijl in gedachten? Wij weten hoe belangrijk het is om een fijn thuis te hebben, geheel in je eigen stijl en smaak. We hebben daarom een ruime keuze voor je samengesteld met de laatste trends op meubelgebied. Je kunt de bestaande meubelpoten gemakkelijk zelf vervangen. Bestel je poten nu en laat ze door ons bij je thuis of op je werk in 's-Graveland bezorgen.
SLUITEN
Sorteer op:
Filteren Sorteren

Meer informatie over 's-Graveland

's-Graveland is een dorp in de provincie Noord-Holland, in de regio Gooi en Vechtstreek, gemeente Wijdemeren. Het was een zelfstandige gemeente t/m 2001. Het dorp omvat een langgerekte strook van 4 km lang en ruim 1 km breed (totaal ca. 500 hectare), tussen de N201 (Vreelandseweg) in het Z en de N236 (Loodijk / Franse Kampweg) in het N. Een echte kern heeft het dorp nooit gekregen, want het dorpsgebied bestaat alleen uit de 'dorpsstraat' (die Zuidereinde heet in het Z en, inderdaad, Noordereinde in het N), met aan de oostkant de landgoederenzone ('buitenplaatsen'). Aan de westkant begon gelijk al het grondgebied van de gemeente Kortenhoef. Vandaar dat het dorp nooit heeft kunnen uitbreiden en de uitbreiding in deze omgeving vooral in het poldergebied van Kortenhoef heeft plaatsgevonden. En zo kan het dat het aanvankelijke kleinere Kortenhoef groter is geworden dan het dorp 's-Graveland. In 1840 heeft de gemeente 's-Graveland (die alleen het dorp omvatte) 257 gebouwen met 1.207 inwoners. Hedendaags heeft het dorp ca. 600 gebouwen met ca. 1.600 inwoners. De gelijknamige gemeente had vlak voor haar opheffing in 2002 (dus inclusief de kernen Ankeveen en Kortenhoef) ca. 9.300 inwoners.

In 's-Graveland op zoek naar nieuwe tafel en/of meubelpoten voor onder jouw meubels?

Dan bent je bij ons aan het juiste adres, al jaren zijn wij dé klantgerichte vakspeciaalzaak van Nederland en België voor meubelpoten en tafelpoten. Wij hebben het grootste online aanbod speciaal voor jou samengesteld zodat je altijd een passende poot kunt vinden binnen onze webshop. Dankzij onze persoonlijke benadering ben je altijd verzekerd van het beste advies en een passende service. Dat maakt ons uniek. Bestel nu online en laat ons jouw overtuigen! Al meer dan 100.000 klanten ging je voor in Nederland en 's-Graveland.

Andere uitstraling voor je meubels nodig?

Past jouw meubelstuk niet meer helemaal in je interieur of ben je toe aan iets anders, kies dan voor andere meubelpoten en geef jouw bank, kast of ander meubelstuk een tweede leveren. Wij hebben voor verschillende stijlen een passende oplossing. Wil je een moderne, strakke of juist een klassiek, vierkant of rond model dan hebben we voor iedereen een passend model waarmee je een mooie uitstraling geeft aan jouw interieur. De een wilt houten poten voor een scandinavisch of landelijk interieur en andere weer een strakke stalen poten voor een strak en modern interieur, al deze stijlen komen bij ons aan bod. Liever een minimalistisch en industrieeël interieur dan hebben wij daar mooie zwarte hairpin poten voor.

Overige woonplaatsen in Nederland waar wij leveren

Reek Buren Loenga Maassluis Oosterwijtwerd Follega America Kerkenveld Venray Duiven Sint Philipsland Dronten Ter Idzard Medemblik Bunschoten-Spakenburg Eursinge Heelsum Knegsel Alde Leie Delft Strijensas Horssen Nietap Harlingen Watergang Boksum Ryptsjerk Lettelbert Axel Moddergat Bruinisse Uitdam Kwadijk Boornbergum IJhorst Rilland Noordhoek Twisk Lisserbroek Terband Nieuweschoot Schokland Noordwijk Heerhugowaard Driehuis Holthone Goutum Zieuwent Hoofddorp Gulpen Veulen Overasselt Veenoord Sinderen Echt Warstiens Drempt Stroe