Gratis Verzending in EU Ma-Vr voor 23:59 besteld, morgen in huis Ma-Vr voor 9:30 besteld, vanavond in huis (sameday € 5,95) 4814 klantenbeoordelingen (9.4)
SLUITEN
Toon 820 resultaten
Persoonlijk advies? Vraag vrijblijvend advies aan en ontvang een snel en persoonlijk advies
Advies aanvragen
Offerte op maat? Heb je specifieke wensen? Vraag vrijblijvende offerte aan en ontvang snel een persoonlijk voorstel op maat
Offerte aanvragen
Wij zijn wij? Video Meubelpootjes.nl
Bekijk onze video

Meubelpoten, tafelpoten en bevestigingsmateriaal in Slenaken

Ben je op zoek in Slenaken naar meubelpoten omdat je een hogere of juist lagere zithoogte nodig hebt? Of heb je misschien gewoon een andere uitstraling of stijl in gedachten? Wij weten hoe belangrijk het is om een fijn thuis te hebben, geheel in je eigen stijl en smaak. We hebben daarom een ruime keuze voor je samengesteld met de laatste trends op meubelgebied. Je kunt de bestaande meubelpoten gemakkelijk zelf vervangen. Bestel je poten nu en laat ze door ons bij je thuis of op je werk in Slenaken bezorgen.
SLUITEN
Sorteer op:
Filteren Sorteren

Meer informatie over Slenaken

Slenaken is een dorp in de provincie Limburg, in de streek Heuvelland, gemeente Gulpen-Wittem. Het was een zelfstandige gemeente t/m 1981. In 1982 over naar gemeente Wittem, in 1999 over naar gemeente Gulpen-Wittem. Slenaken ligt ZW van de dorpen Gulpen in formele zin grenzen kleine delen van de dorpsgebieden van deze dorpen aan elkaar en Wittem, aan het kruispunt van de weg van Sint-Martens-Voeren (België) naar Mechelen en de weg door het Gulpdal het dorp ligt voornamelijk W van de rivier de Gulp van Teuven (België) naar Gulpen. Van de volgende vier buurtschappen ligt Beutenaken N, Heijenrath NO, Schilberg W en Hoogcruts NW van de dorpskern. Het dorp in praktische zin (met inbegrip van de buurtschappen en formele woonplaatsen Heijenrath en Beutenaken) grenst in het N voor een veel groter deel aan het dorpsgebied van Gulpen, en grenst in het N ook nog aan het dorpsgebied van Reijmerstok; verder grenst het dorp in het W aan het dorpsgebied van Noorbeek en de Belgische plaats De Plank, in het Z ook aan De Plank en aan de Belgische plaats Teuven, en in het O aan de dorpsgebieden van Epen en Mechelen. Ten slotte liggen de Belgische plaatsen Sint-Martens-Voeren en Sint-Pieters-Voeren ZW en het dorp Banholt NW van het dorp. In 1840 heeft de gemeente Slenaken 132 gebouwen met 545 inwoners, verdeeld in het gelijknamige dorp 21/121 (= gebouwen/inwoners) en de buurtschappen Beutenaken 25/89, Heijenrath 60/221, Hoog-Cruts (deels) 9/33 en Schilberg (deels) 17/81.

In Slenaken op zoek naar nieuwe tafel en/of meubelpoten voor onder jouw meubels?

Dan bent je bij ons aan het juiste adres, al jaren zijn wij dé klantgerichte vakspeciaalzaak van Nederland en België voor meubelpoten en tafelpoten. Wij hebben het grootste online aanbod speciaal voor jou samengesteld zodat je altijd een passende poot kunt vinden binnen onze webshop. Dankzij onze persoonlijke benadering ben je altijd verzekerd van het beste advies en een passende service. Dat maakt ons uniek. Bestel nu online en laat ons jouw overtuigen! Al meer dan 100.000 klanten ging je voor in Nederland en Slenaken.

Andere uitstraling voor je meubels nodig?

Past jouw meubelstuk niet meer helemaal in je interieur of ben je toe aan iets anders, kies dan voor andere meubelpoten en geef jouw bank, kast of ander meubelstuk een tweede leveren. Wij hebben voor verschillende stijlen een passende oplossing. Wil je een moderne, strakke of juist een klassiek, vierkant of rond model dan hebben we voor iedereen een passend model waarmee je een mooie uitstraling geeft aan jouw interieur. De een wilt houten poten voor een scandinavisch of landelijk interieur en andere weer een strakke stalen poten voor een strak en modern interieur, al deze stijlen komen bij ons aan bod. Liever een minimalistisch en industrieeël interieur dan hebben wij daar mooie zwarte hairpin poten voor.

Overige woonplaatsen in Nederland waar wij leveren

Bosch en Duin De Bilt Hindeloopen Nijemirdum Noordgouwe Engwierum Ruinen Pieterzijl Panningen Surhuizum Deil Dodewaard Pesse Foudgum Stevensbeek Weteringbrug Wilbertoord Nieuwland Middelharnis St. Willebrord Amstelveen Hoogersmilde Heemserveen Mariahout Medemblik Beinsdorp Lytsewierrum Bergen Bemmel Sint Maartensvlotbrug Hulshorst Nuth Heerlen De Knipe Baaiduinen Groessen Bronkhorst Boxmeer Ulvenhout Hernen Kerkrade Eexterzandvoort Witteveen Beers Veenoord Ried Steenbergen Purmerland Eede Ulicoten Vinkel Rotstergaast Wenum Wiesel Roodeschool Nijehaske Waterlandkerkje Oeffelt Neerloon Linne Diever Zenderen Boksum Est Hollum Odiliapeel