Gratis Verzending in EU Ma-Vr voor 23:59 besteld, morgen in huis Ma-Vr voor 9:30 besteld, vanavond in huis (sameday € 5,95) 5210 klantenbeoordelingen (9.4)
SLUITEN
Toon 827 resultaten
Persoonlijk advies? Vraag vrijblijvend advies aan en ontvang een snel en persoonlijk advies
Advies aanvragen
Offerte op maat? Heb je specifieke wensen? Vraag vrijblijvende offerte aan en ontvang snel een persoonlijk voorstel op maat
Offerte aanvragen
Wij zijn wij? Video Meubelpootjes.nl
Bekijk onze video

Meubelpoten, tafelpoten en bevestigingsmateriaal in Sneek

Ben je op zoek in Sneek naar meubelpoten omdat je een hogere of juist lagere zithoogte nodig hebt? Of heb je misschien gewoon een andere uitstraling of stijl in gedachten? Wij weten hoe belangrijk het is om een fijn thuis te hebben, geheel in je eigen stijl en smaak. We hebben daarom een ruime keuze voor je samengesteld met de laatste trends op meubelgebied. Je kunt de bestaande meubelpoten gemakkelijk zelf vervangen. Bestel je poten nu en laat ze door ons bij je thuis of op je werk in Sneek bezorgen.
SLUITEN
Sorteer op:
Filteren Sorteren

Meer informatie over Sneek

Sneek is een stad en voormalige gemeente in de provincie Fryslân. Behalve de hoofdplaats Sneek omvatte de gemeente nog de dorpen Ysbrechtum, Offingawier en Loënga. De gemeente is in 2011 opgeheven en opgegaan in de nieuwe gemeente Súdwest-Fryslân. Sneek is de hoofdplaats van deze gemeente. De stad Sneek ligt ZO van de stad Bolsward en de dorpen Nijland, Tjalhuizum, Ysbrechtum, Tirns en Easterein, ZZO van het dorp Reahûs, Z van de dorpen Scharnegoutum, Lytsewierrum, Rien en Itens, ZZW van de dorpen Boazum en Dearsum, ZW van de dorpen Loënga, Goënga, Gauw, Sibrandabuorren, Tersoal en Poppenwier, W van het Sneekermeer en het dorp Terherne, WNW van de dorpen Goingarijp, Terkaple en Akmarijp, NW van de dorpen Oppenhuizen, Uitwellingerga, Broek, Snikzwaag en Joure, NNW van de dorpen Langweer en Dijken, N van het tweelingdorp Jutrijp-Hommerts, NNO van het dorp Woudsend, NO van de stad IJlst en de dorpen Oosthem en Heeg, ONO van de dorpen Abbega, Westhem, Blauwhuis en Greonterp en O van de dorpen Folsgare en Wolsum. In 1840 omvat de gemeente Sneek 1.250 gebouwen met 7.613 inwoners, verdeeld in de gelijknamige stad 1.059/6.358 (= gebouwen/inwoners) en de buurtschappen Buiten de voormalige Oosterpoort 45/310, Buiten het Hoogeind 112/673 en Buiten de voormalige Noorderpoort 34/272. Hedendaags heeft de stad ca. 13.000 gebouwen met ca. 33.000 inwoners.

In Sneek op zoek naar nieuwe tafel en/of meubelpoten voor onder jouw meubels?

Dan bent je bij ons aan het juiste adres, al jaren zijn wij dé klantgerichte vakspeciaalzaak van Nederland en België voor meubelpoten en tafelpoten. Wij hebben het grootste online aanbod speciaal voor jou samengesteld zodat je altijd een passende poot kunt vinden binnen onze webshop. Dankzij onze persoonlijke benadering ben je altijd verzekerd van het beste advies en een passende service. Dat maakt ons uniek. Bestel nu online en laat ons jouw overtuigen! Al meer dan 100.000 klanten ging je voor in Nederland en Sneek.

Andere uitstraling voor je meubels nodig?

Past jouw meubelstuk niet meer helemaal in je interieur of ben je toe aan iets anders, kies dan voor andere meubelpoten en geef jouw bank, kast of ander meubelstuk een tweede leveren. Wij hebben voor verschillende stijlen een passende oplossing. Wil je een moderne, strakke of juist een klassiek, vierkant of rond model dan hebben we voor iedereen een passend model waarmee je een mooie uitstraling geeft aan jouw interieur. De een wilt houten poten voor een scandinavisch of landelijk interieur en andere weer een strakke stalen poten voor een strak en modern interieur, al deze stijlen komen bij ons aan bod. Liever een minimalistisch en industrieeël interieur dan hebben wij daar mooie zwarte hairpin poten voor.

Overige woonplaatsen in Nederland waar wij leveren

Teuge Mildam Hummelo Oudega Kerkdriel De Wijk Amersfoort Berkenwoude Callantsoog Sint Annen Weesp Delden Eldersloo Anloo Lepelstraat 't Veld Sint Hubert Benthuizen Zetten Dijken Vorstenbosch Kornwerderzand Sijbekarspel 2e Valthermond Dwingeloo Zaltbommel Winschoten Schoonrewoerd Bunschoten-Spakenburg Heino Middelharnis Neeritter Westerbork Assen Nieuweschoot Oud Ootmarsum Oterleek Oosterbierum Spierdijk Gieten Banholt Ulvenhout Wijk bij Duurstede Parrega Menaam Hoogeveen Lieren Benningbroek Mheer Nieuwpoort Tollebeek Rijpwetering Goes Dirksland IJmuiden