Gratis Verzending in EU Ma-Vr voor 23:59 besteld, morgen in huis Ma-Vr voor 9:30 besteld, vanavond in huis (sameday € 5,95) 5210 klantenbeoordelingen (9.4)
SLUITEN
Toon 827 resultaten
Persoonlijk advies? Vraag vrijblijvend advies aan en ontvang een snel en persoonlijk advies
Advies aanvragen
Offerte op maat? Heb je specifieke wensen? Vraag vrijblijvende offerte aan en ontvang snel een persoonlijk voorstel op maat
Offerte aanvragen
Wij zijn wij? Video Meubelpootjes.nl
Bekijk onze video

Meubelpoten, tafelpoten en bevestigingsmateriaal in Veenhuizen

Ben je op zoek in Veenhuizen naar meubelpoten omdat je een hogere of juist lagere zithoogte nodig hebt? Of heb je misschien gewoon een andere uitstraling of stijl in gedachten? Wij weten hoe belangrijk het is om een fijn thuis te hebben, geheel in je eigen stijl en smaak. We hebben daarom een ruime keuze voor je samengesteld met de laatste trends op meubelgebied. Je kunt de bestaande meubelpoten gemakkelijk zelf vervangen. Bestel je poten nu en laat ze door ons bij je thuis of op je werk in Veenhuizen bezorgen.
SLUITEN
Sorteer op:
Filteren Sorteren

Meer informatie over Veenhuizen

Veenhuizen is een dorp in de provincie Drenthe, gemeente Noordenveld. T/m 1997 gemeente Norg. Het is een zeer uitgestrekt dorp, dat bestaat uit meerdere bewoonde delen. Tevens is het de naam van de omliggende streek. Veenhuizen ligt op de grens van Drenthe en Friesland, ZW van Norg en Westervelde, Z van Een, ZO van Haulerwijk (Fr.) en NO van Oosterwolde (Fr.). In 1840 woonden er in het tot Veengebouwen behorende zogenoemde 1e Gesticht 2.043, in het 2e Gesticht 2.161 en in het 3e Gesticht 2.059 mensen, in totaal 59 panden met 6.263 inwoners. In de hoogtijdagen van de kolonie waren er soms 10.000 bewoners (ter vergelijking: voor de gehele rest van het grondgebied van de uitgestrekte gemeente Norg waren dat er toen ca. 1.200...).

In Veenhuizen op zoek naar nieuwe tafel en/of meubelpoten voor onder jouw meubels?

Dan bent je bij ons aan het juiste adres, al jaren zijn wij dé klantgerichte vakspeciaalzaak van Nederland en België voor meubelpoten en tafelpoten. Wij hebben het grootste online aanbod speciaal voor jou samengesteld zodat je altijd een passende poot kunt vinden binnen onze webshop. Dankzij onze persoonlijke benadering ben je altijd verzekerd van het beste advies en een passende service. Dat maakt ons uniek. Bestel nu online en laat ons jouw overtuigen! Al meer dan 100.000 klanten ging je voor in Nederland en Veenhuizen.

Andere uitstraling voor je meubels nodig?

Past jouw meubelstuk niet meer helemaal in je interieur of ben je toe aan iets anders, kies dan voor andere meubelpoten en geef jouw bank, kast of ander meubelstuk een tweede leveren. Wij hebben voor verschillende stijlen een passende oplossing. Wil je een moderne, strakke of juist een klassiek, vierkant of rond model dan hebben we voor iedereen een passend model waarmee je een mooie uitstraling geeft aan jouw interieur. De een wilt houten poten voor een scandinavisch of landelijk interieur en andere weer een strakke stalen poten voor een strak en modern interieur, al deze stijlen komen bij ons aan bod. Liever een minimalistisch en industrieeël interieur dan hebben wij daar mooie zwarte hairpin poten voor.

Overige woonplaatsen in Nederland waar wij leveren

Itens Ternaard Hantumeruitburen Tjuchem Ter Idzard Overberg Rha Wirdum Neer Oudeschild Bocholtz Peize Rossum Herwen Beets Arcen Schalkwijk Velden Persingen Eemnes Sondel Nijeveen Breukeleveen Dussen Budel-Dorplein Spankeren Wessem Budel-Schoot Alphen aan den Rijn Rotsterhaule Gouderak Gulpen Lathum Wageningen Rijnsaterwoude Schipborg Wijlre Overschild Wagenberg Simonshaven Hooghalen Wanssum Pingjum Bronneger Niehove Langeweg Breukelen Oostrum Windraak Nijehaske Wanroij Loosbroek Alem Kapel-Avezaath Winterswijk Deil Stolwijk