Gratis Verzending Ma-Vr voor 23:59 = morgen in huis 5622 beoordelingen (9.4) Ma-Vr voor 9:30 = vanavond in huis (sameday € 5,95)

Al  jaren is Meubelpootjes.nl één van de grootste en meest succesvolle webshop op het gebied van meubelpoten en tafelpoten van Nederland en België.

Waarmee onderscheiden wij ons?

We hebben een uitgebreid aanbod van meer dan 500 verschillende poten en dit assortiment groeit nog maandelijks. Alles wordt uit voorraad geleverd en op werkdagen voor 23:45 uur besteld is de volgende dag al in huis. 

Wat levert het u als affiliate op?

Meubelpootjes.nl gelooft in affiliate marketing en geeft aan haar affiliates 10% commissie over de bestelling. Het programma is gebaseerd op een langdurige samenwerking waarin de verkoop centraal staat. Verkoop je één van onze meubelpoten of tafelpoten, dan verdien je direct een aantrekkelijk bedrag. Hoe meer je verkoopt, hoe hoger jouw commissie en beloning!

Voordelen voor jou en jouw bezoekers

Meubelpootjes.nl heeft een betrouwbaar imago en een uitstekende klantenservice. Wij hebben een pro-actief beleid naar affiliates toe, affiliate worden van Meubelpootjes.nl bied je vele voordelen!
- Aantrekkelijke vergoedingen;
- Snelle uitbetaling;
- Regelmatige acties en promoties voor affililiates;
- Deeplinken naar elk zoekresultaat mogelijk;
- Landingpagina’s: voor elke product is een aparte landingspagina beschikbaar
- Constante aandacht voor usability testing en webanalytics is positief van invloed op conversie van alle via jouw doorgestuurde bezoekers;
- Meubelpootjes.nl staat open voor verbeterpunten aan het promotiemateriaal en de website, omdat het al zijn affiliates serieus neemt als internetdeskundige.

Hoe werkt het?

Wij werken exclusief samen met het affiliate-netwerk Tradetracker. Lees meer over het affiliate programma van ons bij Tradetracker. Meld je vandaag nog aan voor gratis deelname aan het affiliate programma van Meubelpootjes.nl!