Gratis Verzending in EU Ma-Vr voor 23:59 besteld, morgen in huis Ma-Vr voor 9:30 besteld, vanavond in huis (sameday € 5,95) 5210 klantenbeoordelingen (9.4)
SLUITEN
Toon 828 resultaten
Persoonlijk advies? Vraag vrijblijvend advies aan en ontvang een snel en persoonlijk advies
Advies aanvragen
Offerte op maat? Heb je specifieke wensen? Vraag vrijblijvende offerte aan en ontvang snel een persoonlijk voorstel op maat
Offerte aanvragen
Wij zijn wij? Video Meubelpootjes.nl
Bekijk onze video

Meubelpoten, tafelpoten en bevestigingsmateriaal in Emmen

Ben je op zoek in Emmen naar meubelpoten omdat je een hogere of juist lagere zithoogte nodig hebt? Of heb je misschien gewoon een andere uitstraling of stijl in gedachten? Wij weten hoe belangrijk het is om een fijn thuis te hebben, geheel in je eigen stijl en smaak. We hebben daarom een ruime keuze voor je samengesteld met de laatste trends op meubelgebied. Je kunt de bestaande meubelpoten gemakkelijk zelf vervangen. Bestel je poten nu en laat ze door ons bij je thuis of op je werk in Emmen bezorgen.
SLUITEN
Sorteer op:
Filteren Sorteren

Meer informatie over Emmen

Emmen is een stad en gemeente in de provincie Drenthe. Sommigen blijven deze plaats een dorp noemen, maar doorgaans in de meeste media-uitingen die ons onder ogen komen wordt deze plaats als stad beschouwd. Sommigen denken wellicht dat een plaats geen stad kan zijn als het geen stadsrechten heeft, maar dat begrip heeft al sinds halverwege de 19e eeuw geen wettelijke betekenis meer. Zie ook onze toelichting op deze pagina. Vandaag de dag zijn er geen harde criteria voor en is het puur een gevoelsmatige kwestie of een gemeente en inwoners een bepaalde plaats op grond van grootte, voorzieningen en regionale verzorgingsfunctie een stad of een dorp vinden. Deze columnist van de Emmer Courant vindt deze plaats redelijkerwijs een stad en in het artikel licht hij dat toe. Wij conformeren ons aan die visie en spreken op deze pagina dus van een stad. Emmen ligt in het ZO van Drenthe. De gemeente Emmen grenst in het O en Z aan Duitsland, in het W aan de gemeente Coevorden, in het N aan de gemeente Borger-Odoorn en de provincie Groningen. De gemeente Emmen heeft ca. 45.000 gebouwen met ca. 107.000 inwoners, waarvan ca. 23.000 gebouwen met ca. 56.500 inwoners in de stad (de twee laatstvermelde aantallen zijn inclusief de aantallen voor de dorpen die voor de postadressen 'in' Emmen liggen, zoals vermeld onder Status). Met 337 km2 is Emmen qua oppervlakte een van de grootste gemeenten van ons land.

In Emmen op zoek naar nieuwe tafel en/of meubelpoten voor onder jouw meubels?

Dan bent je bij ons aan het juiste adres, al jaren zijn wij dé klantgerichte vakspeciaalzaak van Nederland en België voor meubelpoten en tafelpoten. Wij hebben het grootste online aanbod speciaal voor jou samengesteld zodat je altijd een passende poot kunt vinden binnen onze webshop. Dankzij onze persoonlijke benadering ben je altijd verzekerd van het beste advies en een passende service. Dat maakt ons uniek. Bestel nu online en laat ons jouw overtuigen! Al meer dan 100.000 klanten ging je voor in Nederland en Emmen.

Andere uitstraling voor je meubels nodig?

Past jouw meubelstuk niet meer helemaal in je interieur of ben je toe aan iets anders, kies dan voor andere meubelpoten en geef jouw bank, kast of ander meubelstuk een tweede leveren. Wij hebben voor verschillende stijlen een passende oplossing. Wil je een moderne, strakke of juist een klassiek, vierkant of rond model dan hebben we voor iedereen een passend model waarmee je een mooie uitstraling geeft aan jouw interieur. De een wilt houten poten voor een scandinavisch of landelijk interieur en andere weer een strakke stalen poten voor een strak en modern interieur, al deze stijlen komen bij ons aan bod. Liever een minimalistisch en industrieeël interieur dan hebben wij daar mooie zwarte hairpin poten voor.

Overige woonplaatsen in Nederland waar wij leveren

Saaxumhuizen Leiderdorp Deurze Heijenrath Spijk Poppenwier Kloosterhaar Beusichem Vinkega Veldhoven Zundert Einighausen Sprundel Bellingwolde Basse Loenga Vollenhove Bunde Mildam Heerenveen Holtheme Noordbeemster Nieuw-Vossemeer Annerveenschekanaal Sint Joost Opheusden Wanssum Wapenveld Krommenie Drachten Mookhoek Ell Nijbroek Spanga Holten Arnhem Wolsum Uithuizermeeden Noordeinde Renkum Beetsterzwaag Empe Ommeren Landerum Zuidzande Bant Engwierum Wageningen Gendt Maarsbergen Kollum Tolkamer Hinnaard Vlijmen Waalre Haarle Nieuw-Lekkerland Kedichem Pietersbierum Lageland Kortehemmen