Gratis Verzending in EU Ma-Vr voor 23:59 besteld, morgen in huis Ma-Vr voor 9:30 besteld, vanavond in huis (sameday € 5,95) 5210 klantenbeoordelingen (9.4)
SLUITEN
Toon 828 resultaten
Persoonlijk advies? Vraag vrijblijvend advies aan en ontvang een snel en persoonlijk advies
Advies aanvragen
Offerte op maat? Heb je specifieke wensen? Vraag vrijblijvende offerte aan en ontvang snel een persoonlijk voorstel op maat
Offerte aanvragen
Wij zijn wij? Video Meubelpootjes.nl
Bekijk onze video

Meubelpoten, tafelpoten en bevestigingsmateriaal in Hoenderloo

Ben je op zoek in Hoenderloo naar meubelpoten omdat je een hogere of juist lagere zithoogte nodig hebt? Of heb je misschien gewoon een andere uitstraling of stijl in gedachten? Wij weten hoe belangrijk het is om een fijn thuis te hebben, geheel in je eigen stijl en smaak. We hebben daarom een ruime keuze voor je samengesteld met de laatste trends op meubelgebied. Je kunt de bestaande meubelpoten gemakkelijk zelf vervangen. Bestel je poten nu en laat ze door ons bij je thuis of op je werk in Hoenderloo bezorgen.
SLUITEN
Sorteer op:
Filteren Sorteren

Meer informatie over Hoenderloo

Hoenderloo is een dorp in de provincie Gelderland, in de streek Veluwe, in grotendeels gemeente Apeldoorn, deels gemeente Ede. Het dorp zelf, met postcode 7351, valt onder de gemeente Apeldoorn. Een strook buitengebied direct W en Z van de dorpskern, zijnde een O deel van Nationaal Park De Hoge Veluwe plus de buurtschap Hoog Baarlo, valt onder de gemeente Ede. Dit betreft postcode 7352. Waarom Hoenderloo voor een klein gedeelte bij de gemeente Ede behoort, is niet geheel duidelijk. Mogelijk is dit gebeurd bij de verdeling van de buurt Otterlo. Hoenderloo ligt ZW van Apeldoorn en Beekbergen en grenst in het O aan de A50. Ook de O helft van Het Nationale Park De Hoge Veluwe en het grootste deel van Vliegveld Deelen behoren tot het dorpsgebied. In de Volkstelling van 1840 wordt Hoenderloo nog niet (apart) vermeld. In dat jaar telt de nederzetting 24 armzalige plaggenhutten (waarvan 9 binnen de grenzen van het huidige Hoenderloo, 6 in Ede, 3 op Hoog Baarlo en 6 op De Bunte) met ca. 150 inwoners. Dominee O.G. Heldring geeft in zijn boekje 'Wandelingen over de Veluwe' een opsomming van het aantal gezinnen dat zich tot 22 augustus 1845 in de buurtschap had gevestigd. 13 gezinnen woonden in Hoenderloo, 6 gezinnen op Hoog Baarlo en de overige 34 gezinnen in het gebied dat destijds De Bunte werd genoemd. Hedendaags heeft het dorp ca. 600 gebouwen met ca. 1.500 inwoners, waarvan 50 in het deel in de gemeente Ede (in de praktijk betreft dat de buurtschap Hoog Baarlo).

In Hoenderloo op zoek naar nieuwe tafel en/of meubelpoten voor onder jouw meubels?

Dan bent je bij ons aan het juiste adres, al jaren zijn wij dé klantgerichte vakspeciaalzaak van Nederland en België voor meubelpoten en tafelpoten. Wij hebben het grootste online aanbod speciaal voor jou samengesteld zodat je altijd een passende poot kunt vinden binnen onze webshop. Dankzij onze persoonlijke benadering ben je altijd verzekerd van het beste advies en een passende service. Dat maakt ons uniek. Bestel nu online en laat ons jouw overtuigen! Al meer dan 100.000 klanten ging je voor in Nederland en Hoenderloo.

Andere uitstraling voor je meubels nodig?

Past jouw meubelstuk niet meer helemaal in je interieur of ben je toe aan iets anders, kies dan voor andere meubelpoten en geef jouw bank, kast of ander meubelstuk een tweede leveren. Wij hebben voor verschillende stijlen een passende oplossing. Wil je een moderne, strakke of juist een klassiek, vierkant of rond model dan hebben we voor iedereen een passend model waarmee je een mooie uitstraling geeft aan jouw interieur. De een wilt houten poten voor een scandinavisch of landelijk interieur en andere weer een strakke stalen poten voor een strak en modern interieur, al deze stijlen komen bij ons aan bod. Liever een minimalistisch en industrieeël interieur dan hebben wij daar mooie zwarte hairpin poten voor.

Overige woonplaatsen in Nederland waar wij leveren

Zegge Haarlem Wouw Uffelte Ane Nieuw-Amsterdam Hoogland Sumar Diemen Poederoijen Kommerzijl Lies Roderwolde Beesel Berkel-Enschot Zuiddorpe Raamsdonksveer Oldemarkt Rijen Dalerpeel Kwadendamme Randwijk Hurwenen Nieuw Namen Elp Lexmond Nijeholtwolde Glimmen De Punt Monster Kedichem Haskerdijken Teroele Westerbork Tjuchem Lieveren Akkrum Zuilichem Tinallinge Volkel Schouwerzijl Driehuis Dalem Eys Westerwijtwerd Made Indijk Balk Gameren Heesbeen Bellingwolde Dalmsholte Abcoude Berkenwoude Stuifzand Aalsum Oostzaan Geeuwenbrug Beverwijk Voerendaal