Gratis Verzending in EU Ma-Vr voor 23:59 besteld, morgen in huis Ma-Vr voor 9:30 besteld, vanavond in huis (sameday € 5,95) 5409 klantenbeoordelingen (9.4)
SLUITEN
Toon 811 resultaten
Persoonlijk advies? Vraag vrijblijvend advies aan en ontvang een snel en persoonlijk advies
Advies aanvragen
Offerte op maat? Heb je specifieke wensen? Vraag vrijblijvende offerte aan en ontvang snel een persoonlijk voorstel op maat
Offerte aanvragen
Wij zijn wij? Video Meubelpootjes.nl
Bekijk onze video

Meubelpoten, tafelpoten en bevestigingsmateriaal in Meeuwen

Ben je op zoek in Meeuwen naar meubelpoten omdat je een hogere of juist lagere zithoogte nodig hebt? Of heb je misschien gewoon een andere uitstraling of stijl in gedachten? Wij weten hoe belangrijk het is om een fijn thuis te hebben, geheel in je eigen stijl en smaak. We hebben daarom een ruime keuze voor je samengesteld met de laatste trends op meubelgebied. Je kunt de bestaande meubelpoten gemakkelijk zelf vervangen. Bestel je poten nu en laat ze door ons bij je thuis of op je werk in Meeuwen bezorgen.
SLUITEN
Sorteer op:
Filteren Sorteren

Meer informatie over Meeuwen

Meeuwen is een dorp in de provincie Noord-Brabant, in de regio West-Brabant, en daarbinnen in de streek Land van Heusden en Altena, gemeente Altena. T/m 31-7-1908 gemeente Meeuwen, Hill en Babyloniënbroek. Per 1-8-1908 verandert deze gemeente van naam in 'Meeuwen' (dat was dus geen herindeling!). Per 1-5-1923 over naar gemeente Eethen, in 1973 over naar gemeente Aalburg, in 2019 over naar gemeente Altena. Deze gemeente werd ook wel kortweg Meeuwen c.a. genoemd (en ook wel nog korter, zonder 'c.a.'). In de 'lange' gemeentenaam is in bepaalde jaren de naam Hill ook gespeld geweest als Hil en de naam Babyloniënbroek ook als Babiloniënbroek. Het dorp Meeuwen grenst in het W aan Dussen, in het N aan Babyloniënbroek, in het O aan Eethen en Drongelen en in het Z aan de rivier de Bergse Maas en Sprang-Capelle, en ligt ZW van 'Wijk en Aalburg', W van Heusden, NW van Waalwijk, N van de A59, ONO van Geertruidenberg en ZO van Dodrecht. In 1840 omvat de gemeente Meeuwen 128 gebouwen met 739 inwoners, verdeeld in het gelijknamige dorp 63/334 (= gebouwen/inwoners), het dorp Babyloniënbroek 40/250 en de buurtschap Hill (deels) 25/155. Hedendaags heeft het dorp ca. 300 gebouwen met ca. 730 inwoners. Zoals hij in dat jaar wordt genoemd in (3). Volgens (4) had de gemeente t/m 31-7-1908 de lange naam zoals vermeld onder Status.

In Meeuwen op zoek naar nieuwe tafel en/of meubelpoten voor onder jouw meubels?

Dan bent je bij ons aan het juiste adres, al jaren zijn wij dé klantgerichte vakspeciaalzaak van Nederland en België voor meubelpoten en tafelpoten. Wij hebben het grootste online aanbod speciaal voor jou samengesteld zodat je altijd een passende poot kunt vinden binnen onze webshop. Dankzij onze persoonlijke benadering ben je altijd verzekerd van het beste advies en een passende service. Dat maakt ons uniek. Bestel nu online en laat ons jouw overtuigen! Al meer dan 100.000 klanten ging je voor in Nederland en Meeuwen.

Andere uitstraling voor je meubels nodig?

Past jouw meubelstuk niet meer helemaal in je interieur of ben je toe aan iets anders, kies dan voor andere meubelpoten en geef jouw bank, kast of ander meubelstuk een tweede leveren. Wij hebben voor verschillende stijlen een passende oplossing. Wil je een moderne, strakke of juist een klassiek, vierkant of rond model dan hebben we voor iedereen een passend model waarmee je een mooie uitstraling geeft aan jouw interieur. De een wilt houten poten voor een scandinavisch of landelijk interieur en andere weer een strakke stalen poten voor een strak en modern interieur, al deze stijlen komen bij ons aan bod. Liever een minimalistisch en industrieeël interieur dan hebben wij daar mooie zwarte hairpin poten voor.

Overige woonplaatsen in Nederland waar wij leveren

Schoorl Joppe Oosthem Strijbeek Nieuwstadt Bronneger Langweer Puttershoek Follega Hurwenen Dussen Hollandsche Rading Goirle Gersloot Oude Pekela Doetinchem Rumpt Baarland Stolwijk Reduzum Rijnsaterwoude Hengelo Brakel Schore Beringe Warder Zevenhuizen Rhenoy Teerns Hoogerheide Deurze Drogteropslagen Herwijnen Oudezijl Waalwijk Firdgum Jirnsum Workum Terherne Meedhuizen Rotstergaast Haelen Alem Gronsveld Zwaag Aduard Wapse Mechelen 's-Gravenpolder Oosterland