Gratis Verzending in EU Ma-Vr voor 23:59 besteld, morgen in huis Ma-Vr voor 9:30 besteld, vanavond in huis (sameday € 5,95) 5019 klantenbeoordelingen (9.3)
SLUITEN
Toon 823 resultaten
Persoonlijk advies? Vraag vrijblijvend advies aan en ontvang een snel en persoonlijk advies
Advies aanvragen
Offerte op maat? Heb je specifieke wensen? Vraag vrijblijvende offerte aan en ontvang snel een persoonlijk voorstel op maat
Offerte aanvragen
Wij zijn wij? Video Meubelpootjes.nl
Bekijk onze video

Meubelpoten, tafelpoten en bevestigingsmateriaal in Sumar

Ben je op zoek in Sumar naar meubelpoten omdat je een hogere of juist lagere zithoogte nodig hebt? Of heb je misschien gewoon een andere uitstraling of stijl in gedachten? Wij weten hoe belangrijk het is om een fijn thuis te hebben, geheel in je eigen stijl en smaak. We hebben daarom een ruime keuze voor je samengesteld met de laatste trends op meubelgebied. Je kunt de bestaande meubelpoten gemakkelijk zelf vervangen. Bestel je poten nu en laat ze door ons bij je thuis of op je werk in Sumar bezorgen.
SLUITEN
Sorteer op:
Filteren Sorteren

Meer informatie over Sumar

Sumar is een dorp in de provincie Fryslân, gemeente Tytsjerksteradiel. Het dorp Sumar ligt NW van de dorpen De Tike, Nijega, Opeinde en Rottevalle en de kern Drachten, N van het dorp Oudega, NO van de dorpen Earnewâld en Garyp en het Nationale Park De Alde Feanen, ONO van de dorpen Warten, Warstiens en Wergea, O van de dorpen Suwâld en Hempens, OZO van de stad Leeuwarden, ZO van de dorpen Hurdegaryp, Tytsjerk en Ryptsjerk, Z van de dorpen Burgum, Feanwâldsterwâl en Feanwâlden, ZZW van het dorp Noardburgum, ZW van het Burgumer Mar en W van het dorp Eastermar. In 1840 heeft Sumar 85 gebouwen met 457 inwoners. Hedendaags heeft het dorp ca. 550 gebouwen met ca. 1.400 inwoners (dit is inclusief het deel van het dorp De Tike dat in de gemeente Tytsjerksteradiel ligt, met ca. 20 gebouwen en ca. 50 inwoners).

In Sumar op zoek naar nieuwe tafel en/of meubelpoten voor onder jouw meubels?

Dan bent je bij ons aan het juiste adres, al jaren zijn wij dé klantgerichte vakspeciaalzaak van Nederland en België voor meubelpoten en tafelpoten. Wij hebben het grootste online aanbod speciaal voor jou samengesteld zodat je altijd een passende poot kunt vinden binnen onze webshop. Dankzij onze persoonlijke benadering ben je altijd verzekerd van het beste advies en een passende service. Dat maakt ons uniek. Bestel nu online en laat ons jouw overtuigen! Al meer dan 100.000 klanten ging je voor in Nederland en Sumar.

Andere uitstraling voor je meubels nodig?

Past jouw meubelstuk niet meer helemaal in je interieur of ben je toe aan iets anders, kies dan voor andere meubelpoten en geef jouw bank, kast of ander meubelstuk een tweede leveren. Wij hebben voor verschillende stijlen een passende oplossing. Wil je een moderne, strakke of juist een klassiek, vierkant of rond model dan hebben we voor iedereen een passend model waarmee je een mooie uitstraling geeft aan jouw interieur. De een wilt houten poten voor een scandinavisch of landelijk interieur en andere weer een strakke stalen poten voor een strak en modern interieur, al deze stijlen komen bij ons aan bod. Liever een minimalistisch en industrieeël interieur dan hebben wij daar mooie zwarte hairpin poten voor.

Overige woonplaatsen in Nederland waar wij leveren

Groot-Ammers Schaijk Yde Dongen Midwolde Ooij Foxhol Sint-Annaland Ven-Zelderheide Andelst Schin op Geul 't Zand Wognum Dussen Slijkenburg Merselo Oldenzaal Boxmeer Koedijk Westergeest Usquert Westerbeek Lisse Nijensleek Witharen Achthuizen Den Hoorn Biest-Houtakker Ridderkerk Katwoude Heerle Herbaijum Lage Mierde Oost West en Middelbeers Geijsteren Bornwird Farmsum Veere Spier Sevenum Sint Maartensbrug Bergen op Zoom Spierdijk Haarzuilens Hoenzadriel Ugchelen Soest Midwoud Diepenveen Waaxens Delfzijl Hobrede IJsselmuiden Joure Boer Bornerbroek Enkhuizen Exloo Anerveen Kollumerzwaag Dongjum Spanbroek Ommen De Glind