Gratis Verzending in EU Ma-Vr voor 23:59 besteld, morgen in huis Ma-Vr voor 9:30 besteld, vanavond in huis (sameday € 5,95) 5075 klantenbeoordelingen (9.4)
SLUITEN
Toon 830 resultaten
Persoonlijk advies? Vraag vrijblijvend advies aan en ontvang een snel en persoonlijk advies
Advies aanvragen
Offerte op maat? Heb je specifieke wensen? Vraag vrijblijvende offerte aan en ontvang snel een persoonlijk voorstel op maat
Offerte aanvragen
Wij zijn wij? Video Meubelpootjes.nl
Bekijk onze video

Meubelpoten, tafelpoten en bevestigingsmateriaal in Wetsens

Ben je op zoek in Wetsens naar meubelpoten omdat je een hogere of juist lagere zithoogte nodig hebt? Of heb je misschien gewoon een andere uitstraling of stijl in gedachten? Wij weten hoe belangrijk het is om een fijn thuis te hebben, geheel in je eigen stijl en smaak. We hebben daarom een ruime keuze voor je samengesteld met de laatste trends op meubelgebied. Je kunt de bestaande meubelpoten gemakkelijk zelf vervangen. Bestel je poten nu en laat ze door ons bij je thuis of op je werk in Wetsens bezorgen.
SLUITEN
Sorteer op:
Filteren Sorteren

Meer informatie over Wetsens

Wetsens is een dorp in de provincie Fryslân, gemeente Noardeast-Fryslân. T/m 1983 gemeente Oostdongeradeel. In 1984 over naar gemeente Dongeradeel, in 2019 over naar gemeente Noardeast-Fryslân. Het dorp Wetsens ligt OZO van het dorp Hantum, ZO van het dorp Hantumhuizen, ZW van de dorpen Metslawier, Niawier en Oosternijkerk, W van het dorp Jouswier, NW van de dorpen Oostrum en Ee, NNW van het dorp Driezum, NO van de stad Dokkum en het dorp Aalsum en O van het dorp Hiaure. In 1840 omvat het dorp Wetsens 18 gebouwen met 131 inwoners. Hedendaags heeft het dorp nog altijd ca. 20 gebouwen, met ca. 55 inwoners.

In Wetsens op zoek naar nieuwe tafel en/of meubelpoten voor onder jouw meubels?

Dan bent je bij ons aan het juiste adres, al jaren zijn wij dé klantgerichte vakspeciaalzaak van Nederland en België voor meubelpoten en tafelpoten. Wij hebben het grootste online aanbod speciaal voor jou samengesteld zodat je altijd een passende poot kunt vinden binnen onze webshop. Dankzij onze persoonlijke benadering ben je altijd verzekerd van het beste advies en een passende service. Dat maakt ons uniek. Bestel nu online en laat ons jouw overtuigen! Al meer dan 100.000 klanten ging je voor in Nederland en Wetsens.

Andere uitstraling voor je meubels nodig?

Past jouw meubelstuk niet meer helemaal in je interieur of ben je toe aan iets anders, kies dan voor andere meubelpoten en geef jouw bank, kast of ander meubelstuk een tweede leveren. Wij hebben voor verschillende stijlen een passende oplossing. Wil je een moderne, strakke of juist een klassiek, vierkant of rond model dan hebben we voor iedereen een passend model waarmee je een mooie uitstraling geeft aan jouw interieur. De een wilt houten poten voor een scandinavisch of landelijk interieur en andere weer een strakke stalen poten voor een strak en modern interieur, al deze stijlen komen bij ons aan bod. Liever een minimalistisch en industrieeël interieur dan hebben wij daar mooie zwarte hairpin poten voor.

Overige woonplaatsen in Nederland waar wij leveren

Drachtstercompagnie 2e Exloermond Spanbroek Naarden Hedikhuizen Oudeschild Bergen op Zoom Ferwert Zeewolde Hilaard Nes Driehuizen Okkenbroek Jelsum Nistelrode Maasdam Gersloot De Krim Santpoort-Noord Nieuw-Balinge Stolwijk Buggenum Rhenen Eckelrade Heinenoord Nijehaske Grou Schiphol Ulft Klarenbeek Lippenhuizen Wittem Nederasselt Scheulder Siddeburen Papekop Heveadorp De Rips Wissenkerke Sleen Sluiskil Drijber Schettens Vlagtwedde Oosternieland Naaldwijk Mantgum Den Horn Franeker Readtsjerk Klein Zundert Eck en Wiel