Gratis Verzending in EU Ma-Vr voor 23:59 besteld, morgen in huis Ma-Vr voor 9:30 besteld, vanavond in huis (sameday € 5,95) 5210 klantenbeoordelingen (9.4)
SLUITEN
Toon 829 resultaten
Persoonlijk advies? Vraag vrijblijvend advies aan en ontvang een snel en persoonlijk advies
Advies aanvragen
Offerte op maat? Heb je specifieke wensen? Vraag vrijblijvende offerte aan en ontvang snel een persoonlijk voorstel op maat
Offerte aanvragen
Wij zijn wij? Video Meubelpootjes.nl
Bekijk onze video

Meubelpoten, tafelpoten en bevestigingsmateriaal in Muiden

Ben je op zoek in Muiden naar meubelpoten omdat je een hogere of juist lagere zithoogte nodig hebt? Of heb je misschien gewoon een andere uitstraling of stijl in gedachten? Wij weten hoe belangrijk het is om een fijn thuis te hebben, geheel in je eigen stijl en smaak. We hebben daarom een ruime keuze voor je samengesteld met de laatste trends op meubelgebied. Je kunt de bestaande meubelpoten gemakkelijk zelf vervangen. Bestel je poten nu en laat ze door ons bij je thuis of op je werk in Muiden bezorgen.
SLUITEN
Sorteer op:
Filteren Sorteren

Meer informatie over Muiden

Muiden is een stad in de provincie Noord-Holland, in de regio Gooi en Vechtstreek, gemeente Gooise Meren. Het was een zelfstandige gemeente t/m 2015. Muiden ligt NNO van Weesp en grenst in het Z aan de A1 en in het N aan het IJsselmeer. In 1840 heeft de gemeente Muiden 251 gebouwen met 1.650 inwoners, verdeeld in de gelijknamige stad 175/1.158 (= gebouwen/inwoners), dorp Muiderberg 46/290 en de buurtschappen Westzijde 13/101, Oostzijde 14/87 en Naardermeer 3/14. Vlak voor de fusie in 2016 had de gemeente ca. 2.600 gebouwen met ca. 6.500 inwoners, vrijwel gelijkelijk verdeeld over de gelijknamige stad en het dorp Muiderberg. Hedendaags heeft de stad ca. 1.300 gebouwen met ca. 3.100 inwoners.

In Muiden op zoek naar nieuwe tafel en/of meubelpoten voor onder jouw meubels?

Dan bent je bij ons aan het juiste adres, al jaren zijn wij dé klantgerichte vakspeciaalzaak van Nederland en België voor meubelpoten en tafelpoten. Wij hebben het grootste online aanbod speciaal voor jou samengesteld zodat je altijd een passende poot kunt vinden binnen onze webshop. Dankzij onze persoonlijke benadering ben je altijd verzekerd van het beste advies en een passende service. Dat maakt ons uniek. Bestel nu online en laat ons jouw overtuigen! Al meer dan 100.000 klanten ging je voor in Nederland en Muiden.

Andere uitstraling voor je meubels nodig?

Past jouw meubelstuk niet meer helemaal in je interieur of ben je toe aan iets anders, kies dan voor andere meubelpoten en geef jouw bank, kast of ander meubelstuk een tweede leveren. Wij hebben voor verschillende stijlen een passende oplossing. Wil je een moderne, strakke of juist een klassiek, vierkant of rond model dan hebben we voor iedereen een passend model waarmee je een mooie uitstraling geeft aan jouw interieur. De een wilt houten poten voor een scandinavisch of landelijk interieur en andere weer een strakke stalen poten voor een strak en modern interieur, al deze stijlen komen bij ons aan bod. Liever een minimalistisch en industrieeël interieur dan hebben wij daar mooie zwarte hairpin poten voor.

Overige woonplaatsen in Nederland waar wij leveren

Donkerbroek Zaltbommel Joure 't Harde Den Dungen Haaksbergen Nunspeet Gulpen Tzum Lieveren Westernieland Groeningen Zorgvlied Aalden Foudgum Puttershoek De Groeve Vrouwenakker Zaamslag Buitenkaag Rijnsaterwoude Waddinxveen Graft Tollebeek Baard Schipborg Nijemirdum Maasbommel Herten Balloerveld Snakkerburen Maasdijk Eenum Wijk en Aalburg Sluis Idzega Sint Maarten Twello Vlierden Echt Sibrandabuorren Eck en Wiel Ballum Katlijk Berkel-Enschot Koedijk Rossum Esch Epen Marienvelde Scharsterbrug Margraten Oosteind Garyp Westeremden